Rots en water

ROTS EN WATER TRAININGEN

Bespreek samen met ons of uw kind meer zelfvertrouwen, kracht, flexibiliteit, verbinding en balans kan gebruiken.

icon box image

Wat is Rots en Water

Rots en Water is een psychofysieke training  voor jongens en meisjes, gericht op weerbaarheid, conflictoplossing, sociale vaardigheden en anti-pesten. Actie, spel en simpele zelfverdedigingsvormen worden afgewisseld door momenten van zelfreflectie en kringgesprekken.

Waarom Rots en Water

In onze veeleisende maatschappij is het voor veel kinderen moeilijk om balans te vinden. Terwijl het essentieel is voor nu en voor later dat je kind leert weerbaar te zijn en in staat is om verbinding te leggen met zichzelf en anderen. Dit betekent enerzijds flexibel meebewegen en anderzijds duidelijk grenzen te trekken én te aanvaarden. Rots en water helpt kinderen en legt een onmisbare basis voor hun verdere leven.

Wat leert uw kind

Voor zichzelf opkomen en zichtbaarder en assertiever zijn.
Meer zelfvertrouwen, sociale vaardigheden en gevoel van veiligheid.
Stevig in de schoenen staan, oogcontact maken en grenzen stellen.
Meer samenspelen, zich beter concentreren en zich zeker voelen.
Beter omgaan met pestgedrag.

Ouders leren eventueel de oefeningen thuis verder toe te passen.

2.500.000


Kinderen wereldwijd hebben een Rots en Water training gevolgd!!

 • Klaas, 13 jaar
  Hier heb ik wat aan als ik naar het voorgezet onderwijs ga. Ik ga mijn eigen weg!
 • Daniël, 12 jaar
  Ik wist niet dat ik zo sterk als een rots kon staan, leerzame oefeningen, goed uitgelegd.
 • Meike, 12 jaar
  Ik heb veel geleerd en voel me sterker staan, het was ook leuk om te doen.
 • Jolanda, 11 jaar
  Nu heb ik echt wat belangrijks geleerd, focussen, sterk staan, en dan niet lachen hé!

Uw kind beter weerbaar en meer in balans?

Mijn kind inschrijven