Over Stavast Coaching

Over Stavast

Ik heb Stavast Coaching  opgezet omdat ik graag jonge kinderen in hun kracht wil zetten met Rots en water trainingen.
In hun kracht zetten betekent dat ik kinderen help hun lichaam weer te ontdekken en te beleven als een bron van groei en mogelijkheden.
Een avontuur waar je zin in krijgt als je met Stavast op weg gaat!

“Ik help kinderen om nieuw gedrag aan te leren waardoor ze meer plezier en succeservaringen krijgen. Sterkere en veerkrachtiger kinderen betekenen voor nu en in de toekomst: een stabieler, duurzamer en gelukkiger samenleving.”

In de afgelopen 10 jaar ben ik zoveel kinderen tegen gekomen die op een of andere manier buiten de boot vallen. Ze kunnen niet mee komen in de groep, liggen er buiten of worden gepest. Of ze hebben een negatief zelfbeeld en staan daarom niet stevig in de wereld.

Ik heb tijdens mijn werk veel kinderen op weg mogen helpen en ervaren dat mijn benadering werkt en kinderen weer gaan stralen. Dat is het grootste geschenk wat een kind mij kan geven!

 

– Michiel Stolper, Rots en water trainer en oprichter Stavast coaching