Ketelbinkies zeilkampen een groot succes

6 Reacties

 1. Andre 2 jaar geleden

  Milan, ons ketelbinkie is weer thuis!!
  wat heeft hij het leuk gehad op kamp samen met Michiel, wat is het een goede coach.
  Milan heeft erg veel geleerd van hem, helemaal in combinatie met de Stavast (rots en water) training. Het heeft hem goed gedaan !! Andrea, moeder van Milan.

  • Auteur
   Michiel Stolper 2 jaar geleden

   Het was een heel fijn kamp om samen met Thijmen en Milan een paar dagen op pad te zijn, avonturen beleven op de Friese meren.
   Leren balanceren in een heel nieuwe situatie.
   We hebben veel geleerd van elkaar en veel plezier gehad, met Rots en Water kregen de jongens handvatten om zich staande te houden maar ook om van elkaar te leren op eren mooie open en speelse manier!

 2. Marjan 2 jaar geleden

  Marjan Bosma heeft Sta-vast coaching beoordeeld —
  5 sterren
  20 november 2017 ·

  Zowel Joran, onze zoon en Anniek, onze dochter zijn met veel plezier op Ketelbinkie-kamp geweest. Ze hadden heel wat te vertellen toen ze thuis kwamen… Ze vonden het geweldig om nieuwe dingen te ontdekken en te leren!!

 3. Lidy 2 jaar geleden

  Onze zoon van 8 is afgelopen jaar met veel plezier naar de Rots en Water training gegaan bij Stavast coaching. Hij had een goede klik met de coach en de andere kinderen. Het was voor hem een prettige plek om te oefenen en ervaren.
  Hij is er van opgeknapt, zit beter in zijn vel, is zelfstandiger geworden en kan zich ook beter concentreren. We zijn er ook blij mee dat hij meer weerbaar is geworden.
  Hij gebruikt de ademhalingsoefeningen en daardoor is hij meer ontspannen en komt vrijdagmiddag niet meer zo vaak moe met hoofdpijn uit school.
  Elias is een erg behulpzame jongen maar geeft nu vaker en beter / meer zijn grenzen aan.
  Lidy, moeder van Elias 9 jaar groep 5

 4. Lidy 2 jaar geleden

  Onze zoon van 8 is vorig jaar zomer een halve week meegeweest op het zeilkamp met de ketelbinkies.
  Prachtige zeiltochtjes met de zeilboot. Slapen en genieten in de natuur. Er was veel te lachen en te beleven voor hem.
  Het mooiste vond hij dat na een regenbui het kampvuurtje aanblies met behulp van ‘zijn’ luchtbedpomp en de speklapjes lekker konden bakken.
  Al met al was het voor hem een totaal nieuwe ervaring en door de goede begeleiding is zijn zelfvertrouwen en zelfstandigheid gegroeid. Echt een succes.

 5. Karlijn 1 jaar geleden

  Lynn heeft in mei 2017 de cursus rots en water gevolgd.
  Voor aanmelding zagen we een meisje met faalangst/ perfectionisme. Wanneer iets niet liep zoals ze in haar hoofd had, kon ze moeilijk schakelen, wat kon resulteren in een boze bui. Dit kostte Lynn veel energie.
  Nu we bijna een jaar verder zijn, zien we een open Lynn, die er durft er zijn, en die voor zichzelf op durft te komen. De rots in zichzelf heeft ze gevonden.
  Echter is Lynn wat hoog gevoelig, en daardoor kan ze gemakkelijk negatieve dingen aan trekken. Deze vertaalslag is af en toe nog lastig voor Lynn. We kunnen goed met Lynn in gesprek, door doorvragen kan ze zelf met oplossingen komen.
  Juf geeft aan dat Lynn graag bevestiging krijgt of ze het goed doet, ze komt dan ook regelmatig een praatje maken. Gewoon om ze vertellen hoe het gaat, of haar ei kwijt te raken.
  Met name de oefeningen in rots en water, maken de herinnering levendig. Waardoor het beter blijft hangen.
  De toegankelijkheid van jou Michel, maakt dat Lynn zich open durfde te stellen.

  Karlijn (moeder van Lynn)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*